€ - Ukoliko na shopu i dalje vidite kune kao platno sredstvo, molimo Vas da počistite keš memoriju svog internet preglednika. Naplata je moguća jedino u €. Hvala!

Visokotlačni perač BOSCH miniwash UniversalAquatak 160

NOVO Visokotlačni perač BOSCH miniwash UniversalAquatak 160
Opis proizvoda
Opis Nova kompaktna Quad crpka s 4 cilindra proizvodi dodatnu snagu. Univerzalan proizvod. Brzo, prilagodljivo i lako čišćenje. Visokotlačni pribor za deterdžent za brže nanošenje sapunice. Lakši transport i spremanje s ručkom na izvlačenje i većim kotačima. Snažna crpka od 160 bara nudi učinkovito čišćenje. Uređaj je spreman za uporabu izravno iz kutije, bez potrebe sastavljanja. Spojnice na pritisak za brže postavljanje na lak način. Kompaktan uređaj s mnoštvom praktičnih primjena. Konstruiran za dug životni vijek. Isporučuje se s bubnjem za namatanje visokotlačnog crijeva i podnožnom pločom za brže i jednostavnije postavljanje i korištenje. Isporučuje se s visokotlačnim sustavom za deterdžent kao standard za bržu, efikasniju primjenu. Isporučuje se s novom mlaznicom za široki lepezasti mlaz za brže ispiranje i lakše zadatke čišćenja. Isporučuje se s prilagodljivom mlaznicom za lepezasti mlaz i s rotacijskom mlaznicom za različite zadatke čišćenja teške primjene. Otporno 8 m gumeno crijevo s čeličnim pojačanjem u standardnoj isporuci. Tlak 160 bar, protok vode 580 l/h
Tehničke karakteristike
Motor indukcijski
Težina 23 kg
Dužina crijeva 8m
Snaga 2600 W
Jamstvo
Jamstvo 1 + 2 godine
Dostava
Dostava besplatna

Ukoliko na shopu i dalje vidite kune kao platno sredstvo, molimo Vas da počistite keš memoriju svog internet preglednika. Naplata je moguća jedino u €. Hvala!

  • Pregleda: 1420
  • Proizvođač: Bosch
  • Model: 06008A7800
  • Dostupnost: Dostupno
  • 469,18 € 3.535,04 kn
  • Bez poreza: 375,34 € 2.828,00 kn

Načini plaćanja

Online naplata karticama do 12 rata, plaćanje putem internet bankarstva ili općom uplatnicom, plaćanje prilikom preuzimanja robe (pouzeće).

Dostava

Dostava iznosi 39,00 kn

Jamstvo 12 mjeseci

Jamstvo na ovaj proizvod iznosi 12 mjeseci. Uz registraciju 36 mjeseci.

Tagovi: perač