€ - Ukoliko na shopu i dalje vidite kune kao platno sredstvo, molimo Vas da počistite keš memoriju svog internet preglednika. Naplata je moguća jedino u €. Hvala!

Ograda od umjetnog lišća 1.0×3.0m Verdelook Biacchi Ettore

Ograda od umjetnog lišća 1.0×3.0m Verdelook Biacchi Ettore


Opis proizvoda
Opis Sempreverde Point je ukrasna živica s poliesterskim listovima pričvršćena na PVC nosaču. Listovi su usidreni pomoću "točke" sustava. Ovaj sustav osigurava siguran priključak i pruža mogućnost zamjene listova ako se unište ili otpadnu. Zimzelene umjetne ograde spadaju u asortiman Verdelook posvećen umjetnim zelenim predmetima. Ograde, trava i travnjaci te ukrasni elementi idealno su rješenje za balkone, terase i vrtove. Umjetne ograde omogućuju vam da uživate u ambijentu zelenog prostora čak i u uvjetima gdje prirodna vegetacija ne može rasti. Ne privlače insekte, ne zahtijeva održavanje, imaju veliki estetski utjecaj i također predstavljaju izvrsno rješenje kako bi se osiguralo privatnost vašeg prostora. Ove ograde su UV stabilne, te su otporne na djelovanje sunca i izbljeđivanje boje.
Tehničke karakteristike
Dimenzije 1.0 x 3.0 m
Težina 2.5 kg
Sadržaj pakiranja
Pakiranje sadrži: paket dimenzije 102 x 15 x 15 cm

Ukoliko na shopu i dalje vidite kune kao platno sredstvo, molimo Vas da počistite keš memoriju svog internet preglednika. Naplata je moguća jedino u €. Hvala!

  • Pregleda: 8926
  • Proizvođač: Verdelook
  • Model: 502195
  • Dostupnost: Dostupno
  • 44,20 € 333,02 kn
  • Bez poreza: 35,36 € 266,42 kn

Načini plaćanja

Online naplata karticama do 12 rata, plaćanje putem internet bankarstva ili općom uplatnicom, plaćanje prilikom preuzimanja robe (pouzeće).

Dostava

Dostava iznosi 39,00 kn

Tagovi: ograda